Rootsi tänaval oli õli maha kallatud

26. jaanuari päeval teatati päästeametile, et Kuressaares Rootsi tänaval on elamu ja garaažibokside vahel maha voolanud kütust. Päästjad katsid reostuse saepuruga ja korjasid selle kokku.

Lääne-Eesti päästekeskuse avalike suhete büroo juht Sirle Matt täpsustas, et tegemist oli õliga. “Tõenäoliselt oli teavitajaks reostuse juhuslikult avastanud inimene,” ütles Matt, kelle sõnul oli õli maas kahes kohas, kokku ca 3 m2 suurusel alal, ning päästjad andsid reostusest teada ka politseile, kuna tekkis kahtlus, et õli on sihilikult maha valatud.

“Kui inimesel läheb maha õli või muud reostust tekitavat ainet, tuleb see reostuse tekitajal endal kokku korjata, näiteks koos pinnasega. Reostunud pinnas tuleb anda ohtlike jäätmete kogumispunkti,” selgitas Matt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)