Märt Vooglaid võis müüa oma Hispaania villa (5)

Saaremaalt pärit kinnisvaraärimees Märt Vooglaid on SL Õhtulehe info kohaselt müünud maha oma Lõuna-Hispaania päikeserannikul Marbellas asuva hiigelvilla, mille ta paar aastat tagasi 90 miljoni krooni eest ostis.

Väidetavalt 90 miljonit krooni maksnud häärberi soetas Vooglaid Marbella kuurortlinna ainsasse juhuhuvilistele suletud Altos Realese linnaossa paar aastat tagasi. Villas ja selle abihoonetes olevat põrandapinda kokku ligi 2000 ruutmeetrit.

Kinnisvaraärimees ise ajalehele tehingu toimumist ei kinnitanud ega lükanud seda ka ümber. “Mis see teie asi on?” küsis Vooglaid SL Õhtulehe reporterilt vastu.

Vooglaid on 2005. aastal Äripäeva poolt Eesti edukaimaks firmaks nimetatud OÜ Manutent omanik. Eesti kapitalil põhinev firma ajab kinnisvaraäri Eestis, Lätis ja Venemaal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 56 korda, sh täna 1)