Salme asus Lutš-Energia kannule

Maakonna minijalgpalli meistrivõistluste kolmanda etapi võitis Salme võistkond, kes alistas finaalis Pantrid 3 : 0. Võiduga asus Salme üldtabelis teisele kohale, vahe liidri Lutš-Energia võistkonnaga on enne viimast etappi vaid kaks punkti.

Eelmise aasta meistri ja selleaastase liidri Lutš-Energia komistuskiviks sai Predatorite võistkond, kellele play-off kohtumise avaringis penaltitega kaotati. Turniirivõidu korral oleks Lutš-Energia endale kindlustanud meistritiitli juba enne viimast etappi.

Pronksikohtumises suutis Total-91 2 : 0 üle olla Predatorist. Viienda koha hõivas Lutš-Energia, alistades 4 : 0 JK Vana Tallinn. Seitsmenda koha määranud kohtumises võitsid Oraaklid 2 : 0 Salme Duubli.

Enne viimast osavõistlust, mis peetakse veebruari esimesel nädalavahetusel juhib Lutš-Energia 23 punktiga, Salmel on 21 punkti. Järgnevad Pantrid 20 ning Total-91 võistkond18 punktiga. Viiendad on FC Külalised 17 punktiga, JK-l Vana Tallinn on 11 punkti. Rivi lõpetavad Predator 10, Oraaklid 10 ja Salme Duubel 9 punktiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)