Vallavolikogu liige kahtlustab Muhu kooli fiktiivses tehingus (10)

Muhu vallavolikogu liige Kalju Kepp on esitanud järelepärimise seoses väidetavate tehingutega Muhu põhikooli ja Saaremaa ühe mööblifirma vahel.

Volikogu liiget ajendas järelepäringut tegema ühelt kodanikult laekunud mitteametlik informatsioon, et tuntud Saaremaa mööbliettevõte väljastas koolile fiktiivseid arveid, ilma et kaup oleks kooli jõudnud.

Muhu valla revisjonikomisjoni esimees Hants Kipper ütles Oma Saarele, et teema on võetud revisjonikomisjoni päevakorda ja lähemalt kommenteeritakse antud küsimust alles pärast komisjoni menetluse lõppemist.

Muhu põhikooli direktor Senta Room väitis aga, et tegemist on laimuga ning et kool pole kõnealusest firmast kunagi midagi tellinud. “Sellel järelepärimisel pole mingit alust, sest meie kool pole saanud ühtegi fiktiivarvet,” lisas direktor.

Kahtlusaluse mööblitootmisettevõtte juht kinnitas Oma Saarele, et firma pole kunagi Muhu põhikoolile ühtegi arvet väljastanud. “Sellisest asjast kuulen küll esimest korda – me ei väljasta kellelegi fiktiivarveid,” ütles ettevõtja.

Valla revisjonikomisjoni menetluse tulemus avalikustatakse järgmisel nädalal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)