Juhtkiri: Parklas hängimine tervist ei too (2)

Juhtkiri: Parklas hängimine tervist ei too

 

Kolmapäevane tervisespordiüritus “Tund tervisele” näitas oma 866 osalejaga, et mitte kõik kodanikud pole kaotanud huvi tervise edendamise vastu sportimise abil. Kuressaare spordikeskus oli inimestest pungil, Lümandas kõnniti keppidega naabervalla piirini, nagu sümboolselt naabritele teadet viies, et tervist tuleb edendada.

Paraku oli kogu selle asja juures üks kurb asi. Enamik osalejatest olid kas juba täiskasvanud, alles emme seelikusabast kinnihoidvad lapsed või treeningu näol vastava spordialaga nii ehk naa seotud noored, kes aitasid üht või teist ala läbi viia.

Keda ei olnud, olid täiesti tavalised noored inimesed. Selliseid, keda võib näiteks õhtutundidel linnas kolamas näha. Selle asemel et arvuti taga istuda või sõpradega kaubanduskeskuse parklas hängida, võiks mõelda selle peale, et liigutamine ei tee paha. Ei praeguses eas ega ka tulevikus. Et ei peaks 30-aastasena poest reumarohtu ostma.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)