Ilmastikuolud katkestasid Muhus internetiühenduse

Külmad ja lumised ilmad viisid rivist välja Muhu saarel asuva AS-i Norby Telecom tugijaama, mis pakkus internetiühendust mitmekümnele Muhu saare elanikule.

Muhu vallavanem Tiit Peedu ütles, et ka temani on jõudnud info, et mõnel inimesel ei ole juba alates möödunud neljapäevast internetiühendust, kuid vallamajas siiski internetiühendus on. Probleem on nendel, kes kasutavad Norby teenust, sest kusagil on jaam rivist väljas.

Teenusepakkuja Norby Telecom andmeside äriliini juhataja Ivo Saluoksa sõnul on Muhu saare tugijaamas tõepoolest ilmastikuoludest põhjustatud rike. “Seoses lumesaju, külmade ja tuultega on meil osa tugijaamu rivist väljas,” märkis Saluoks, lisades, et neil on Muhus mitukümmend klienti ning hetkel puudub ühendus nendest klientidest neljandikul.

Saluoks ütles, et nii on juhtunud ka mõnes teises kohas, probleemiga tegeletakse ja loodetavasti on täna lõunaks kõikidel klientidel taas ühendus olemas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)