Peleriin Medical likvideeritakse (2)

Kuressaares ühekordseid kirurgikitleid tootnud OÜ Peleriin Medical likvideeritakse. Märtsis viis firma läbi maakonna viimaste aastate suurima koondamise, töö kaotas 99 inimest, kellele maksti hüvitisi ligi miljoni krooni suuruses summas.

Tellimuse mahu järsu languse tõttu märtsis koondamise ette võtnud firmas käib Peleriin Medicali juhatuse liikme Tarvi Tiitsaare sõnul praegu likvideerimisprotsess. “Sellest firmast kindlasti enam asja ei saa,” nentis Tiitsaar, kes varem on avaldanud lootust, et firmat likvideerima ei pea.

Mis saab ettevõtte hoonetest ja seadmetest, selles lõplikku selgust veel ei ole.

Koondamise ajal põhjendas Tiitsaar toimuvat sellega, et Euroopa allhankeid võtavad endale üliodava tööjõuga Hiina ettevõtted. “Tootmine ongi Hiinasse koondunud,” tõdes Tiitsar ka nüüd.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 73 korda, sh täna 1)