Lihtne küsimus: Mis asi on mõtlemisabi, mida saare peal igal pool reklaamitakse? (10)

Vastab Mõtlemisabi kaubamärgi omanik Maria Kaljuste:

Olen ise Mõtlemisabi kaubamärgi omanik ja vastan meeleldi, kuigi (naerab rõõmsalt) sellele küsimusele lühikest vastust anda on üsna keeruline.

Mõtlemisabi ongi koostöövõrgustik Saaremaal (peakorter Orissaares), kus tegijad (juristist kiviraidurini ja psühholoogist kunstnikuni) jagavad omavahel infot oma uutest tegemistest, saadavad üksteisele kliente ja teevad ka muus mõttes koostööd. Mõtlemisabilased on nagu pisike perekond, kus hoitakse kokku ja keegi ikka oskab aidata või teab, kes oskaks, või teab kedagi, kes teab kedagi, kes teab….

Mõtlemisabi on eriti kasulik väljastpoolt Saaremaad tulnud inimesele (näiteks suvilaomanikule, et oma soove täita). Kohalikule elanikule ehk aga selleks, et tööd saada ja oma tegemistega järjepeal püsida.

Lähemalt saab vaadata ja reklaamida (tasuta) www.motlemisabi.com

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 86 korda, sh täna 1)