Juhtkiri: Uus aasta koputab uksele

Juhtkiri: Uus aasta koputab uksele

 

Üks aasta hakkab kohe-kohe läbi saama. Vaatame meiegi tänases lehes aastale tagasi ning teeme kokkuvõtteid. Aastasse numbriga 2007 mahtus nii uuenduslikke algatusi kui ka ootamatuid altminekuid, hoolimatust ja hoolivust, pettumust ja uut lootust.

Järgnevaks, 2008. aastaks on ennustatud samade probleemide jätkumist ühiskonnas, kuid planeetide soodsad seisud toovad meile ka tasakaalukust ning rohkem vastutus- ja kohusetunnet. Loodetavasti aitab see ka võimu juures olijail teha parimaid otsuseid.

Igaüks meist peaks vaatama enda sisse ja mõtlema möödunud aastaringile – kas minu ootused täitusid? Mida saaks teha teisiti? Millised on järgmise aasta plaanid? Kindel on see, et iga algav aasta toob midagi uut ja enneolematut ning tuleb valmis olla üllatusteks.

On öeldud, et optimist on see, kes ootab vana-aasta õhtul keskööni, et uus aasta tuppa lasta. Pessimist aga see, kes on keskööni üleval selleks, et kindel olla vana aasta lahkumises.

Olgem optimistid ja laske uus ja parem aasta tuppa, olles rõõmsad ka selle üle, mis oli! Rõõmsat aastavahetust!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)