Linnavalitsus peab uusaastaööd eriolukorraks

Kuressaare linnavalistus soovib politseilt ja turvafirmadelt seoses uueaastaööga kõrgendatud valmisolekut.

Kuressaare linnavalitsus saatis politseile ja kahele turvafirmale kirja, milles tundis huvi korrakaitsjate valmisoleku vastu kindlustada aastavahetusega kaasnevatel pidustustel avalik kord.

“Kuressaare linnavalitsus näeb, toetudes eelnevate aastate kogemustele, et tegu on eriolukorraga, mille suhtes peavad kõrgendatud valmisolekus olema nii politsei kui ka turvafirmad,” teatas linnavalitsus. “Linna tahe on, et Kuressaare kesklinna osas oleks reaalselt kohalviibivad politseipatrullid, mis tagaksid avaliku korra eeskujuliku täitmise ja pidustuste probleemideta kulgemise,” öeldakse kirjas.

Kuressaare politseijaoskonna komissar Aare Allik ütles Oma Saarele, et tänavune aastavahetus tuleb nagu kõik teised ja kindlasti pole tegu eriolukorraga.

“Mõnikord me oleme siin isegi ühe patrulliga hakkama saanud, aga seekord paneme välja kolm patrulli linnas ja ühe Ida-Saaremaal,” rääkis Allik. “Meil on siin kadette abiks ja neile on ka vaja praktikat, lisaks kuuluvad patrullide koosseisu piirivalvurid,” lisas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)