Juhtkiri: Turvaline Saaremaa? (7)

Juhtkiri: Turvaline Saaremaa?

 

Seda, et Saaremaa on võrreldes ülejäänud Eestiga kõige turvalisem koht, ütleb värske politseistatistika.

Statistika on numbrid, kuid kas inimesed ka tunnevad end siin turvaliselt? Kuressaares, kuid ka mujal maakonnas pannakse toime lõhkumisi ja laamendamisi, vägivallatsetakse kaaskodanikega peksmisest pussitamiseni välja.

Alkoholi tarvitamine noorte hulgas on teada-tuntud probleem, lõbustuskohad on lahti hommikutundideni ning piiramatu alkoholimüük toimub kogu öö jooksul. Rangem alkoholipoliitika oleks kindlasti üks abinõu, kuidas veelgi hullemat ära hoida.

Selle kõige valguses me vaevalt nõustume, et elame turvalisel paradiisisaarel. Aga hea et niigi läks – mujal on statistika järgi veel hullem.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)