Lühidalt spordist

JALGPALL: Täna algas Tallinnas Kalevi spordihallis traditsiooniline aastalõputurniir saalijalgpallis. Saaremaalt osalevad kõikides klassides FC Kuressaare esindusvõistkonnad. Maapõhikoolide turniiril esindavad maakonda Kärla ja Salme põhikool.

LAUATENNIS: Lauatennise klubi Tops kümnendal aastalõputurniiril tuli naiste arvestuses võitjaks Tiia Müürisepp, kes edestas Siisike Lehtsit ja Maare Lindmetsa (kõik LTK Tops). Jõuluturniirid jätkuvad 26. detsembril, mil kell 10 on kavas noormeeste (kuni 18-a) üksikmängu turniir, kell 15 alustavad mängudega meespaarid.

UJUMINE: Kuressaare U-klubi aastalõpu lahtistel meistrivõistlustel sündis üks maakonna rekord. Kadi Maripuu ujus 100 m kompleksujumise distantsil uueks tippajaks 1.15,50. Eelmine rekord kuulus Helerin Koppelile ligi sekund nõrgema ajaga.

VÕRKPALL: Nädalavahetusel toimuvad Kuressaare spordikeskuses maakonna meeste võrkpallikarikavõistluste medalimängud. Laupäeval alustab esimeses poolfinaalis kl 11 AlmeAuto/Pihtla, kes saab oma vastase paarist Muhu ja Aspaasia. Samal päeval on teises poolfinaalis algusega kell 13 vastamisi Vanalinna KSK I ja Vanalinna/Talsa. Karikavõistluste finaalkohtumine peetakse pühapäeval kell 14.

RATSUTAMINE: Niitvälja ratsabaasis toimunud Jõulukarikas 2007 finaalvõistluse võitis 115 cm kõrguse parkuuri finaalsõidus Mihkel Talvi hobusega Nahodka. Talvile kuulus ka teine koht karikaarvestuse kokkuvõttes. 125-cm parkuuris võitis pärast kiireid ümberhüppeid Ebbe-Liisa Sõnajalg hobusel Sigma. Sõnajalg tõusis ka kolme sõidu kokkuvõttes liidriks.

AUTORALLI: Autoralli meistri- ja karikasarjas oli saarlastest tänavu kõige edukam Einar Laipaik. Koos Siimo Suvemaaga kindlustas ta endale Eesti meistrivõistlustel klasside E7, E8 ja E9 ühises arvestuses meistritiitli. Samuti kuulus paarile teine koht E9-klassis. Mehed said enda valdusse ka Eedo Raide rändauhinna, millega autasustatakse parimat rallipaari rahvuslikus rühmas.

E8-klassis saavutasid aasta lõikes teise koha Lembit Soe ja Ahto Pihlas, neile riputati ka kaela meistrivõistluste pronksmedalid. Sama karva medalid said ka Ott Tänak – Raigo Mõlder klassis F2. Selle paari piloot teenis aga meistritiitli rallisprindi 2WD arvestuses. Sprindi karikavõistlustel saavutas teise koha Kaido Traumann. Võistkondliku kolmanda koha sai autorallide arvestuses sel aastal Sar-Tech Motorsport.

Kuressaare spordikeskuses

Laupäeval, 22.detsembril
kell 11 maakonna KV võrkpalli I poolfinaal
kell 13 maakonna KV võrkpalli II poolfinaal: Vanalinna KSK I ja Vanalinna/Talsa

Pühapäeval, 23.detsembril
kell 10 maakonna KV naiste võrkpallis
kell 14 maakonna KV võrkpalli FINAAL

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)