Jõuluaegne kultuuriümarlaud

Eile toimus Kuressaare kultuurikeskuses kultuuri ümarlaud, kus loodi visioone järgnevaks viieks aastaks.

Kui tavaliselt on jõulud kokkuvõtete tegemise aeg, siis Kultuurivara rahvas Villu Veski, Tiiu Villsaar, Mati Talvistu ja Maris Rebel koos Kuressaare linnapea Urve Tiiduse, abilinnapea Argo Kirsi ning linnavalitsuse eelmise ja uue kultuurinõunikuga (Lindia Lallo ja Heli Jalakas) püüdsid leida vastuseid, kuidas kaardistada Kuressaare kultuurikeskust ja -elu üldises kultuuri- ja muus kontekstis viie-kuue aasta lõikes.

Ümarlauda oli kaasatud ka Kuressaare Linnateatri juht Aarne Mägi. Samuti osalesid arutelus linnavalitsuse raamatupidajad.

Kuressaare Kultuurivara juht Villu Veski ütles, et oluline on leida viis, kuidas muuta Kuressaare kultuurikeskus nähtavaks. Ümarlaud oli kokku kutsutud ka selleks, et tutvuda uute inimestega Kuressaare kultuuripildis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)