Ametikoolis esitleti reisijuhti “Tule saarele!”

Ametikoolis esitleti reisijuhti “Tule saarele!”

 

Eile esitleti Kuressaare ametikoolis Saare maakonna reisijuhti “Tule saarele!”

Üllitis valmis koostöös valdade, omavalitsuste ja ettevõtjatega. Reisijuhi projektijuht ja idee algataja Õie Õll foto- ja disainistuudiost Akriibia jagas esitlusel tänukirju valdadele ja projektiga seotud inimestele.

Värskes trükises on rohkem rõhutud just mainekujundusele ja infole, rääkis 8-liikmelist töö- ja initsiatiivgruppi vedanud Lii Muru. Töögrupis osalenud Maarika Toomel lisas, et reisijuhti on eelkõige kogutud säärane info, et mida siin saarel teha saab – et suiti ei ole siin ainult sääsed.

Suure osa fotode autor on Lembit Michelson ja tekstid on kirjutanud Tiiu Talvist. Reisijuhti antakse välja neljas keeles – eesti, inglise, soome ja vene – ning selle tiraaž on 30 000.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)