Kuressaares jagati karikaid

Kuressaares jagati karikaid

 

Laupäeval ja pühapäeval oli Kuressaare spordikeskus võrkpallurite päralt, kes selgitasid käesoleva aasta Eesti karikavõitjaid. Naistest sai karika enda valdusesse Viimsi Milstrand / EBS. Meeste karikafinaal ei olnud lehe trükkimineku ajaks veel lõppenud.

Naiste karikavõistluste finaalis kohtusid Viimsi Milstrand / EBS ja Viljandi Metall / Näitused. Kuigi kõik märgid näitasid, et karikas peaks olema hetkel ka Nivea naiste võrkpalli meistriliigas juhtkohta hoidval Viimsi naiskonnal samahästi kui käes, siis osutasid viljandlannad väga südi vastupanu.

Kui esimese geimi võitis Milstrand 25 : 15, siis teises geimis näitasid viljandlannad hambaid ning võtsid võidu 25 : 20. Rohkemaks neil aga jaksu ei jätkunud, ning järgnevate geimivõitudega 25 : 18 ja 25 : 13 võttis Milstrand mängutulemusega 3 : 1 karika aastaks enda valdusse.

Meeste finaalis kohtusid eile õhtul Tallinna Selver ning Tartu Pere Leib. Kahjuks ei ole võimalik tulemust siinkohal avaldada, kuna lehe trükkimineku ajal mäng alles kestis. Laupäeval suutis Tartu Pere Leib poolfinaalides alistada ülipõnevas mängus Pärnu võrkpalliklubi – kaks geimi napilt kaotanud tartlased suutsid otsustava geimi pöörata enda kasuks 16 : 14 ning võtta mängu võidu 3 : 2.

Tallinna Selver, kus mängivad ka kolm saarlast, jõudis finaali 3 : 1 võiduga Sylvesteri üle.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)