Kergejõustiklased võistlesid Lätis

KJK Saare esindajad võtsid ka tänavu osa Ventspilsi traditsioonilistest karikavõistlustest kergejõustikus. Saarlaste saagiks jäi neli auhinnalist kohta.

Parima tulemuse eest hoolitses Viljar Uljas, kes võitis juunioride 1500 m jooksu ajaga 4.10.75. Tõnis Lukk oli juunioride teivashüppes kolmas, ületades 3.80. Poiste A-klassi kõrgushüppes oli teine Villu Vahter tulemusega 1.85.

Neljanda auhinnalise koha tõi saarlastele Gert Tamm, kes oli poiste A-klassi tõkkejooksus ajaga 9.29 kolmas. Treener Endel Tustiti sõnul oleks Tammel olnud reaalne võimalus ka võita, kuid poiss koperdas ja tuli leppida kolmanda kohaga. Treener Tustiti kinnitusel oli võistlus kõrgetasemeline. Näiteks tõi ta poiste A-klassi kaugushüppe võitnud lätlase tulemuse, mis oli 6.71.

Saarlased osalesid Ventspilsi võistlustel juba kolmandat aastat. Lisaks olid esindatud ka Klaipeda ja Palanga Leedust, lisaks Kuramaa võistlejad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 39 korda, sh täna 1)