Inspira teatristuudiol oli põnev aasta

Kuressaare gümnaasiumi huvikooli Inspira teatristuudio lõpetab selle aasta toimetused 22. detsembril.

Huvikooli teatristuudio juhendaja Ellen Teemus ütles, et lõppev aasta on nende jaoks olnud väga mitmekesine, “Teatristuudio töine pool on teada – hääleharjutused, tekstiharjutused, suhted partneriga, otsatu arv luuletusi ja see lõputu tekstide kordamine, et kuulata ja mõista, millist allteksti iga lause endas sisaldab,” kirjeldas Teemus teatristuudio argielu.

Rääkides 2007. aasta ettevõtmistest, meenutas Ellen Teemus: “Vahva oli Kadi raadios näidendit plaadile lugeda. Teatristuudiolastele oli see väga hea kogemus, sest osa meist polnud raadiostuudios varem käinudki. Kuid see-eest mängime nüüd Lustjalas sama etendust nii, et teksti pole vajagi rääkida – see tuleb CD pealt.”

Veel meenutas Ellen Teemus hea sõnaga Kuressaare Laurentiuse kirikus toimunud etendusi. “Need olid väga omanäolised,” rääkis ta. “Kiriku etendusteks hakkasime valmistuma sügisese teatrilaagri ajal. Etendused tegi aga eriti pidulikuks koguduse õpetaja Anti Toplaan, kes iga meie esinemist heade soovidega alustas ja lõpetas.”

Ellen Teemus ütles, et pärast 22. detsembri etendust läheb Inspira teatristuudio väikesele puhkusele ja tegevust alustatakse taas jaanuaris. “Siis ootame kindlasti oma ridadesse ka uusi liikmed, sest võtke arvesse – meiega on mönus,” lisas ta. vist ja ilusat ning õnnerikast uut aastat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)