Eesti Posti Lääne regioon läks Põhja piirkonna juhtimise alla

Alates detsembri algusest juhib Eesti Posti Lääne piirkonna tegevust Põhja regiooni juhatus.

Kõik Lääne piirkonna postiteenindust puudutavad probleemid võetakse Eesti Posti Põhja regiooni juhataja Jaan Vainulti sõnul arutusele jaanuaris. “Muudatused tulevad ja probleemidele leitakse lahendused,” lubas Vainult. “Me anname omalt poolt kõik, et olukorda igas mõttes parandada ja pakkuda klientidele kvaliteetsemat teenust,” lisas ta.

Vainult ei tee saladust sellest, et postiljone Lääne regioonis napib, kuid lubab, et ka see probleem leiab lahenduse.

Eesti Posti Lääne regiooni haldusjuhi Aivar Oruste sõnul paraneb Eesti Posti pakutavate teenuste kvaliteet iga päevaga. “Vaadates juba kas või seda, et me saime mõned päevad tagasi uuendatud autopargi Saaremaal ja saame seeläbi pakkuda kvaliteetsemat ja kindlamat teenust, võib öelda, et Eesti Post on tõusuteel,” selgitas Oruste, märkides, et see on alles algus ja muudatusi on oodata veelgi.

Oruste ei pea probleemiks seda, et Kuressaare postkontoril puudub praegu ametlik juht. “On olemas vastutavad töötajad,” selgitas Oruste ja lisas: “Juht puudub hetkel vaid seetõttu, et sobivat isikut ei ole siiani leitud, aga kindlasti see nii ei jää.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)