Selgusid maakonna parimad noored solistid (2)

Kolmapäeval võistlesid Saaremaa ühisgümnaasiumis 12. üleriigilise noorte solistide ja duettide konkursi Saare maakonna eelvoorus õpilased üle terve maakonna.

5.–6. klasside arvestuses võitis Kärla põhikooli õpilane Stella-Liisa Lõhmus (juhendaja Marika Aarnis). 7.–9. klasside arvestuses osutus parimaks Anett Sirgo huvikoolist Inspira ja 10.–12. klasside arvestuses Kerli Saar Inspirast (mõlema juhendaja Laine Lehto).

Parimaks duetiks tunnistati Stella-Liisa Lõhmus / Henrika Trave Kärla põhikoolist. Žürii esimees Kuressaare gümnaasiumi ja huvikooli Inspira muusikaõpetaja ja osakonnajuhataja Veikko Lehto kommenteeris, et midagi üllatavat seekord ei olnud, aga kõik osalejad olid tublit tööd teinud ja vaeva näinud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)