Kuressaare Revalia tantsijad tõid koju kaks esikohakarikat

Laupäeval võistlesid tantsuturniiri Magus Algus X superfinaalis aasta jooksul finaali jõu dnud tantsupaarid.

Revalia tantsukooli Kuressaare filiaali kahel tantsupaaril läks superfinaalis üliedukalt. Kaur Kuusk ja Helina Koppel tõid kuni 9-aastaste vanusegrupis Saaremaale I koha karika kuues tantsus. 10–11-aastaste vanusegrupis pälvisid Johannes Rooso ja Katrin Kane kuues tantsus samuti esikoha karika.

Samal päeval toimunud E-klassi võistlusel osales kolm Revalia tantsupaari, kes kõik jõudsid ka finaali. Genert Allikmaa ja Loore Pihlas laste II vanuseklassis saavutasid standarttantsude 16 tantsupaari hulgas II koha.

Kaur Kuusk ja Helina Koppel pälvisid laste I vanuseklassis ladinaameerika tantsudes V koha. Kristjan Lindau ja Margit Kallas tulid juunioride II vanuseklassis standarttantsudes II kohale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)