Mõntusse plaanitud elamurajoon kuivab kokku

Torgu valda planeeritud 70 elamuga elamurajoon on detailplaneeringu koostamise käigus kokku kuivanud 15 elamule.

Reedel toimunud Aado-Põllu ja Nõmme maaüksusele plaanitava elamurajooni detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avalikul arutelul selgus, et arendaja Deltamaks OÜ on loobunud ka lasteaia ja kaupluse ehitamise plaanist.

Mõntu külas asuvale 35 ha suurusele maa-alale on arendajal kavas nüüd rajada 15 ühepereelamut koos kõrvalhoonetega (saun ja garaaž).

­Kinnistute omanik Olga Skvortsova ja arendajad koosolekul ei osalenud. “Meie käest on küsitud, et kes siia elama tulevad, aga me teame seda täpselt sama palju kui teie. Ma kahtlustan, et arendajad ka ei tea,” lausus detailplaneeringu arhitekt Ilmar Jalas arutelul.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)