KJK Saare lõpetas eduka hooaja

KJK Saare lõpetas eduka hooaja

 

Reedel hooajast kokkuvõtteid teinud kergejõustikuklubi Saare presidendi Ülo Rekkaro sõnul ei möödu enam pea ühtegi Euroopa või maailma tiitlivõistlust, kus ei osaleks ka mõni saarlaste klubi liige. Rekkaro kinnitusel loodetakse esindatud olla ka Pekingi olümpiamängudel.

Oma parimaid autasustanud Saare kergejõustiklubi kogus eelmisel aastal Eesti meistrivõistlustelt 19 kuldmedalit. Klubi president tõdes, et medalisaagi osas oli lõppenud hooaeg edukam kui eelmine. Lisaks medalitele püstitasid klubi liikmed ka mitmeid täiskasvanute Eesti rekordeid.

Kaie Kand suutis seda naiste viievõistluses 4345 punktiga, Marek Niidi nimele kirjutati aga suurepärane 20,69 200 meetri jooksus. Sander Sooäär oli osaline 4×100 meetri teatejooksu noorte ja juunioride rekordi püstitamisel, kui Eesti meeskond suutis Euroopa noorte olümpiafestivalil joosta ajaga 41,70.

Klubi treeneri Andres Laide sõnul võib hooaega nimetada ka vastuoluliseks, kuna erinevate põhjuste tõttu rauges klubi liikmete hoog hooaja lõpupoole. Saaremaa kergejõustiklaste saavutusi loetlenud Laide tõstis esile Linda Treieli üheksanda koha temavanuste maailmameistrivõistlustelt naiste mitmevõistluses. Laide kinnitusel on lootust, et Pekingi olümpiale kvalifitseerub kolm Saare klubi sportlast. Treener nimetas nii Kaie Kandi, Marek Niidi (pildil) kui ka Madis Kallase nime.

Klubi enda korraldatud üritustest märgiti ära õhtumiiting Kuressaare Gala, kus publikule pakuti võimalust kaasa elada eesti tippkergejõustiklaste võistlemisele. Gala toimub ka 2008. aastal – 28. veebruaril.

Kergejõustiklased: me ei lasku staadioni osas intriigidesse
KJK Saare presidendi Ülo Rekkaro sõnul ei saa nad endale lubada intriigidesse laskumist, mis puutub uue staadioni kohavalikusse. Rekkaro kinnitusel on nad nõus sellega, mida spetsialistid otsustavad. “Aitame igati kaasa, kui meie abi palutakse,” rääkis Rekkaro klubi juhatuse arvamusest. “KJK Saare on staadioni poolt, kuid koha otsustamise jätame siiski spetsialistidele.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 45 korda, sh täna 1)