SWE-7 suutis lõpuks kodus võita (1)

SWE-7 suutis lõpuks kodus võita

 

Laupäeval peetud kohtumises alistas SWE-7 kodusaalis tabeli teise koha meeskonna SK Kotree 82 : 61. “Eks me lõpuks pidime kodus ka võitma, me oleme siin juba kaks mängu kaotanud. See oli meile oluline võit, ikkagi alagrupi teise meeskonna vastu,” ütles SWE-7 treener Marko Ool. Selle võiduga tõusis SWE-7 alagrupis koha võrra, seitsmendalt kuuendaks.

Mänguskoori avas SK Kotree, kes juba esimeste visetega näitas üles täpsust ja asus mängu juhtima. SWE-7 kogus hoogu, kuid esimene veerandaeg kaotati siiski seisuga 16 : 19. Teisel veerandajal olukord muutus, 4 minutit enne teise veerandaja lõppu tegi SWE-7 15 : 2 spurdi, “põhisüüdlasteks” võib lugeda Raigo Sooäärt, kes viskas 6 punkti, ning Urmas Oja ja Siim Hiiet, kes mõlemad kolmepunktiviskega toetades saarlased tallinlastest ette viisid. Teine veerandaeg lõpetati 38 : 32
SWE-7 kasuks.

“Esimesel veerandajal me ei saanud päris hästi vedama, poistel olid jalad kinni ja pea ei töötanud. Teise veerandaja lõpus oli murdemoment, suutsime lauda kontrollida, seda näitab ka tulemus,” kommenteeris saarlaste treener Marko Ool.

Kolmandal veerandajal näitasid saarlased üles veel rohkem võitlusvaimu ning tallinlased jäid kaugemale seljataha. Kolmas veerandaeg lõpetati seisuga 64 : 44. Neljandal veerandajal ei puudunud palju olukorrast, kus SK Kotree oleks vigade rohkuse tõttu jäänud platsile kõigest nelja mehega. Siiski suudeti mehed platsil hoida ja mäng lõpetada. Lõppskooriks kujunes 82 : 61 SWE-7 kasuks.

“Tagumised mängijad on suhteliselt heas vormis, kui viskele pääseme, siis paneme ära. Siin oli vaja ka survet avaldada, tegu oli meie jaoks suhteliselt olulise mänguga. Võistkonnana olime meie tunduvalt agressiivsemad, nemad mängisid rohkem üks-ühele mängu. Laud kuulus ka meile, see oligi võidu võti,” rääkis SWE-7 treener Marko Ool ja lisas: “Lõpus võisime mängu vabamalt võtta ja mõnda uut asja proovida. Eks siis muutus mäng ka natukene lohakamaks, aga kui sa oled kolm minutit enne lõppu 25 punktiga ees, ei ole seal enam palju midagi muuta. Võit oli siis juba käes.”

Järgmine kohtumine peetakse võõrsil alagrupi liidri Filmipood.ee vastu.

Ats Vesiaid, Raul Vinni

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)