Ruhnlased austasid piirivalvureid (1)

Eile austasid ruhnlased saarel Eesti riigi piiri kaitsvaid piirivalvureid.
Saare kultuurijuhi Ariina Kollomi sõnul toimus taoline austamisõhtu teist aastat. 1. november on valitud Eesti piirivalve sünnipäeva järgi. Tänavu täitus organisatsioonil 85 aastat.

Hoolimata sellest, et saarel oli Kollomi andmetel eile vähe inimesi (kes mandril koolivaheajal, kes koju jõudmata halva ilmaga mitte sõitnud lennuki tõttu), kaeti meeste auks pidulaud ning viidi läbi mõned sportmängud.

Eile viibis Ruhnus kolm piirivalvurit, suvel olevat neid vahel viis. Üksteist aastat saarel piiri valvanud Ants Välinurme sõnul tööd jagub, suvel rohkem, talvel vähem. Seda, et kahenädalane vahetus venib ilmastikuolude tõttu pikemaks, tulevat tema sõnul ikka ette. “Aga sellega tuleb juba ette arvestada,” märkis ta saarel töötamise kohta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)