Kuressaare linnavalitsus nõuab ööklubilt abihoone lammutamist (1)

Kuressaare linnavalitsus nõuab ööklubi Diva omanikult ehitusloata majapidamisabihoone demonteerimist.

Linnavalitsus hoiatab, et ettekirjutuse täitmatajätmine võib kaasa tuua sunniraha summas 10 000 krooni, mida võidakse määrata koguni korduvalt.
Vajadusel lubab linnavalitsus algatada ka asendustäitmise menetluse ja tuletab meelde, et ehitusseadus lubab juriidilist isikut omavolilise ehitamise eest karistada rahatrahviga kuni 500 000 krooni. Linnavalitsus nõuab ehitusloata abihoone demonteerimist 14. novembriks.

Ehkki linnavalitsuse väljastatud tingimuste kohaselt oli Vikerkaare 5 krundile ette nähtud ainult üks korterelamu, ehitas selle omanik, OÜ Kuressaare Ööklubi krundile veel ka abihoone.

Linnavalitsuse ehitusjärelevalve insener Aivo Kesküla ütles Oma Saarele, et linnavalitsus oleks abihoone ehitusega nõus, kui omanik tooks projekti ja võtaks maha piirkonda sobimatu viilkatuse. “Omanikuga on sel teemal räägitud, aga ta laseb ikka vana moodi edasi,” ütles Kesküla, kelle sõnul sattus abihoone järelevalve menetlusse seoses naabrite protestiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)