Laste looduskirjanduse päev Loonal

Homme oodatakse kõiki loomadest ja loodusest huvituvaid lapsi looduskirjanduse päevale Loonal.

Vilsandi rahvuspargi keskuses Loona mõisas annab kirjanik Valerika Ränik ülevaate eesti laste looduskirjandusest. Koos pojaga kirjeldavad nad loodusraamatu valmimist. Kirjanik on hea meelega nõus vastama kõikidele laste küsimustele. Samuti on huvilistel võimalik tutvuda väljapanekuga “Laste loodusraamatud eesti kirjanikelt”. Kohaletulnuile pakutakse tervisejooki ja sügisesi mahlu, kõrvale saab nosida kringlit.

Ürituse korraldab loodushariduse spetsialist Kadri Kullapere, kes juhatab ka laste looduskirjanduse päeva sisse. Üritus on tasuta. Oodatakse nii väikseid kui suuri lapsi. Põnev saab olema kõigil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)