Laupäeviti on võimalik Tallinnasse lennata

Lennufirma Avies ja Saare maavalitsus on saavutanud kokkuleppe, et alates sellest nädalast lendab lennuk Tallinna ja Kuressaare vahet ka laupäeviti.

Saare maavanema nõunik Jaan Leivategija ütles, et laupäevase lennuliini avamine sai võimalikuks tänu kokkuhoitud vahenditele. “Käesoleval aastal on halbade ilmastikuolude ja ootamatult tekkinud tehniliste rikete tõttu lennureise Tallinna ja Kuressaare vahel ära jäänud,” rääkis maavanema nõunik. “Seetõttu ongi meil tekkinud lisaraha, mida saab selle aasta sees ära kasutada.”

Tallinnast väljub lennuk laupäeviti kell 9.45 ja Kuressaarest kell 10.45 väljuv lennuk jõuab Tallinnasse 11.30.

Muutunud on ka liini Tallinn – Kuressaare – Tallinn neljapäevased ja pühapäevased lennugraafikud. Neljapäeviti väljuvad lennud Tallinnast kell 07.35 ja 17.30 ning Kuressaarest kell 8.45 (senise 13.00 asemel) ja 18.40. Pühapäeviti toimuvad lennud väljumisega Tallinnast kell 17.30 (senise 14.15 asemel) ja Kuressaarest kell 18.40.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 9 korda, sh täna 1)