Ruhnu sadamavahi fotod lähevad riigikokku

Neljapäeval avatakse Toompeal riigikogus Ruhnu sadama järelevaataja Priit Kapsta fotonäitus “Ruhnumaa ja ruhnlased”.

“Priit Kapsta on juba aastaid jäädvustanud Ruhnu loodust, ajaloolisi ehitisi ja inimesi,” märkis Ruhnu kultuuri- ja haridusseltsi liige ja projektijuht Jaan Urvet.

Kapsta enda sõnul on ajavahemikul 2005–2007 jäädvustatud näitusepiltidel huvitavad hetked saare igapäevaelust. “Iga kord, kui välja lähed, on millestki pilti teha,” pole Ringsu sadamavahi hinnangul pildimaterjali leida raske.

Jaan Urveti sõnul on fotograafil kogunenud aastate jooksul sedavõrd palju suureformaadilisi fotosid, et mõned nädalad tagasi Raplas Rütmani galeriis esimest näitust avades komplekteeriti teine fotoekspositsioon Rapla Vesiroosi gümnaasiumi tarvis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)