Krimi

Ralli möödus suuremate vahejuhtumiteta. Kuressaare politseijaoskonna andmeil möödus 12.–13. oktoobril toimunud 40. Saaremaa ralli suuremate õnnetusteta, kuid väiksemaid korrarikkumisi pandi toime ridamisi.

Ralli ajal jäid politseile liikluses eriti silma joobes juhid ja kiiruseületajad. Saare maakonna teedel tabati kahe ööpäeva jooksul 15 joobes ja 9 joobetunnustega juhti, 21 lubatud kiiruse ületajat ning 5 juhtimisõiguseta mootorsõidukijuhti. Toimus ka üks liiklusõnnetus.

Probleemiks oli ka alaealiste öisel ajal väljas viibimine, sest lastekaitseseaduse järgi on alla 16-aastasel alaealisel keelatud viibida avalikes kohtades ilma täiskasvanud saatjata kella 23-st
6-ni. Politseijaoskonda toimetati 20 alaealist, kellest 15-l tuvastati alkoholijoove.

Purjus alaealine tabati autoroolis. 14. oktoobril kell 22.06 pidas politseipatrull Kuressaares Tallinna tänaval kinni alkoholijoobes juhtimisõiguseta alaealise (s 1990) mootorsõidukijuhi, kellel on juba kehtiv karistus samalaadse teo eest.

Politsei pressiesindaja Kristi Mägi sõnul karistatakse mootorsõiduki teistkordse joobes juhtimise eest kriminaalkorras. Karistusseadustiku paragrahvi 424 järgi võib sellise teo eest määrata rahalise karistuse (kuni 25 000 krooni ) või kuni kolmeaastase vangistuse.

Kaare tänaval põles tuba. 14. oktoobri päeval põles Kuressaares Kaare tn mahajäetud hoone kolmandal korrusel üks tuba. Päästekeskuse pressiesindaja Viktor Saaremetsa sõnul on tulekahju põhjused selgitamisel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)