Kuressaare Isamaa ja Res Publica Liitu juhib Toomas Takkis

Kuressaare Isamaa ja Res Publica Liitu juhib Toomas Takkis

 

Isamaa ja Res Publica Liidu Saaremaa üldkogu valis läinud kolmapäeva õhtul Kuressaare raekojas uued juhtorganid. Juhatuse esimees valitakse esimesel uue juhatuse koosolekul, kuna kõigil valituks osutunutel ei olnud võimalik üldkogul osaleda, teatas piirkonna arendusjuht Jaan Laats Oma Saarele.

Laatsi sõnul valiti Saaremaa piirkonna juhatusse Toomas Takkis (fotol), Kaido Kaasik, Leonid Siniavski, Argo Kirss, Tarmo Kõuts, Tiiu Kupp ja Rita Loel. Erakonna volikogus hakkavad saarlasi esindama Juhan Nemvalts, Martin Kupp ja Laine Kunnberg-Bortnikov.

Pärast Saaremaa üldkogu toimunud Kuressaare liikmete aastakoosolekul esitati osakonna juhi kohale vaid üks kandidaat – linnavolikogu esimees ja koolijuht Toomas Takkis. Laats märkis, et Takkis kogus kõikide kohalolnud liikmete toetushääled. Kuressaare osakonna juhatusse valiti veel Argo Kirss, Raimond Kannik, Jaan Lember, Mart Tamm, Kersti Truverk, Leonid Siniavski ja Merle Rekaya.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 74 korda, sh täna 1)