Maakonna kultuurijuhid vaatavad arupidavalt tulevikku

Eile kohtusid Saare maakonna kultuurijuhid maavalitsuse saalis, et arutada ühiselt tulevikuplaane.

Neljapäeval peeti selle sügise esimene töine kohtumine, et paika panna arengustrateegia, otsustada uue nn tarkade kogu koosseis, vaadata läbi eelmise aasta statistika, et sellest omakorda teha järeldusi ja selle pinnalt edasi liikuda, ütles koosoleku algul Saare maavalitsuse hariduse- ja kultuuriosakonna juhataja asetäitja kultuuri alal Valve Heiberg. Samuti arutati tulevase spordikalendri koostamist.

Heiberg lisas, et kuigi kultuurijuhid on sel sügisel juba kohtunud koolitusel ja ka seal ajanud töist juttu, siis seekordne koosviibimine on rangelt töine ja kõikide teemade kohta, mis tulevad arutlusele, võib julgelt öelda, et need on tulevikku vaatavad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)