Juhtkiri: Nael kummi!

Juhtkiri: Nael kummi!

 

Täna ja homme toimub Saaremaal taas ralli, seekord juba 40. korda. Rahvusvaheline võistlus on järjest populaarsem ning meelitab nädalavahetusel Saaremaale hulgaliselt rallisõpru.

Saaremaa ralli on igasügisene suursündmus, pannes lisaks võidusõitjatele proovile nii juba turismihooaja järgset rahulikku aega nautivad majutusasutused kui ka liiklust ümber korraldavad politseinikud. Huvilisi teiselt poolt Suurt väina tuleb hulgaliselt, tihtilugu meenutavad ralliaegsed praamijärjekorrad jaanitule või Õlletoobri aegseid sabasid.

Ralli populaarsust kohalike hulgas näitab kas või see, et juba päev enne ralli avamist olid otsas kõik XL-suurusega ralliteemalised T-särgid. Loomulikult on ka neid, kes sündmusest suurt lugu ei pea ja kruusakattega teedel rallitavaid autosid ja ümberkorraldatud liiklust altkulmu vaatavad.

On tore, et ralliturism on üks lisavõimalus rahvast ja raha saarele meelitada. Lisaks vaatemäng, mis koju kätte tuuakse. Nii et ega muud kui – nael kummi!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)