Avatakse spordiinfo punkt

Ühena viimastest maakondadest Eestis avatakse Kuressaares esmaspäeval kultuuriministeeriumi rahastatav spordiinfo punkt, mis ühtlasi saab ka maakondliku spordiliidu kontoriks.

Riikliku programmi raames kultuuriministeeriumi poolt läbi maavalitsuse 200 000 krooniga rahastatav spordiinfo punktide projekt saab nüüd siis teoks ka Saaremaal, kui Kuressaare spordikeskuses võetakse tööle mitmesugust spordiinfot jagav ja Saaremaa spordiliidu tööd kureeriv inimene.

Projektijuhina tööd alustav Käthe Pihlak on spordiliidu juhatuse esimehe Mait Musta sõnul sisuliselt maakondliku spordiliidu tegevjuht. „Tema tööks saaks erineva info kogumine ja haldamine. Kuna Pihlakul on ka ajakirjaniku taust, siis kindlasti saab tema tööks olema ka ajakirjandusega suhtlemine, eelkõige just vabariikliku meediaga, kuna sinna jõuab meie maakonna infot vähem.” Samuti on Musta sõnul vaja käima tõmmata spordiliidu kodulehekülg ning koostada järgmise aasta spordikalender.

„Tööd jätkub,” kinnitas Must, kelle sõnul püütakse infopunkti kaasata ka koolisporti puudutav teave.

Käthe Pihlak ise arvas, et tema jaoks on see uus ja huvitav väljakutse ning vaatamata sellele, et ta on spordis suhteliselt n-ö „valge leht”, ta uue tegevuse ees aukartust ei tunne.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)