Ruhnu lennujaam saab uue näo

Tuleval aastal võib Ruhnu murupinnaga lennurada saada uue katte.

Kuressaare lennujaama juhataja Mati Tang ütles Oma Saarele, et järgmisel aastal on plaanis katta Ruhnu 600 meetri pikkune ja 60 meetri laiune lennurada täispikkuses plastikust murutugevdusplaadiga. Uue katte eeldatav laius oleks 20 meetrit, sõnas Tang. Mis raha eest seda tehakse, ei osanud ta eile veel öelda.

Tangu sõnul on oktoobri lõpp seatud tähtajaks, mil peavad valmima Ruhnu lennujaamas praegu kestvad laiendustööd. Kuressaare lennujaama koosseisu kuuluvas Ruhnu lennujaamas laiendatakse reisiterminali ja ehitatakse angaar hooldetehnika jaoks ning piirdeaed ümber lennujaama territooriumi. Tangu hinnangul on ehitustööd graafikus.

Ligi neli miljonit krooni maksmaminevad ehitustööd katab aktsiaselts Kuressaare Lennujaam omavahenditest, ütles Tang.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)