Mees jäi turuhoonesse lõksu

Eile õhtupoolikul sai politsei väljakutse Kuressaare linna turule, kus meeskodanik oli turuhoonesse luku taha jäänud. Kuressaare turuhoonesse, sooviga suunduda teisel korrusel asuvasse kauplusesse, sisenenud mees ei saanud majast välja enne, kui politsei oli välja kutsunud hoones asuva lihapoe omaniku, kes naerva kodaniku majast välja aitas.

Mees oli läinud ülemise korruse kauplusesse, märkamata, et aeg on juba hiline ning poed suletud. Alumisel korrusel end lahkumisele asutanud töötaja aga ülemisele korrusele minejat ei kuulnud ning keeras pahaaimamatult ukse enda järel korralikult lukku.
Kohale saabunud politseinike sõnul said nad Pärnus asuvast häirekeskusest teate, et keegi on luku taga ning läksid olukorda kontrollima. Uksele koputamine ja läbi ukse vestlus tõi selguse, et majas on tõepoolest kõrvaline isik.
Peale mõningast ootamist saabus hoones asuva lihapoe omanik,kes ukse avas ja veidra vahejuhtumi üle koos politseiga naeru lagistama hakanud meeskodaniku välja lasi. Luku taha jäänu sõnul ei ole tal sellist asja enne ette tulnud, et avalikus kohas luku taha jääks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)