FC Kuressaare noored lõpetasid eduka hooaja

FC Kuressaare noorjalgpalluritele on selleaastane hooaeg lõppenud ning pea kõik vanuseastmed suutsid lõpetada tabelitipus.

B1 vanuseklassi poisid langesid küll võrreldes eelmise aastaga koha võrra, kuid suutsid vabariigi kõrgeimas liigas saavutada kolmanda koha. C1 klassi võistkond võitis II liiga ja tõusis tulevaks hooajaks aste kõrgemale. D1 klassis võitis oma alagrupi FC Kuressaare I võistkond, kes tõusis aste kõrgemale, ning FC Kuressaare II võistkond jäi viiendaks.

Edukad on olnud ka täiskasvanute võistkonnad. JK Muhumaa tõusis liigavõiduga neljandast liigast kolmandasse. JK Sörve hoiab kolm vooru enne lõppu kinni esiliiga kohast. FC Kuressaare naiskond on aga otsustanud hakata mängima esiliiga 2. koha näol saavutatud õigusega meistriliigas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)