Väikeettevõtjad saavad tootearendusteemalist koolitust (1)

MTÜ Saarte Koostöökogu korraldab koostöös Muhu vallavalitsuse, Saaremaa Maheköögi, MTÜ EMI-ECO ning Harju ettevõtlus- ja arenduskeskusega 9. oktoobril Hellamaa külakeskuses ning 10. oktoobril Saaremaa Maheköögis tootearendusteemalise koolituse.

„Koolitus on mõeldud Saare maakonna väikeettevõtjatele ja mittetulundusühingutele, kellel on plaanis oma tooteid pakkuda kohaliku toorme väärindamise läbi,” ütle MTÜ Saarte Koostöökogu tegevjuht Ahti Kuris, lisades, et oodatud on ettevõtjad igast valdkonnast– nii kalatöötlejad, lambakasvatajad, puidutöötlejad, sepiste tegijad kui ka mahetootjad ja turismiettevõtjad.

Ahti Kurise sõnul tuleb väikeettevõtjaid koolitama Harju ettevõtlus- ja arenduskeskuse juhataja Kaupo Reede, kes on ise tegelenud tootearendusega. Seega on koolitus praktilise loomuga ning selle eesmärk on mõtestada lahti toote ja tootearendusprotsessi olemus. Kavas on ka rühmatöö, mille käigus saavad osalejad oma tootearendusideesid üksteisele kirjeldada ja ühiselt hinnata.

Koolitust on võimalik pakkuda kuni 30 kiiremale huvilisele, kes registreerivad oma osalemissoovi telefoninumbril 53 437 831 või e-maili aadressil ahti.kuris@skk.ee .

Ürituse korraldamist toetatakse LEADER-meetme vahenditest ning see on osalejatele tasuta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)