Ametikooli töökojad uuendati

Kuressaare ametikoolis on lõppenud ERDF projekt „Õppetöökodade seadmed”, mille raames soetati ametikooli Upa õppekompleksi tehniliste erialade õppetöökodadesse täiendavat inventari enam kui poole miljoni krooni eest.

Kooli esindaja Tago Holstingu sõnul oli projekti eesmärgiks kaasajastada praktilise õppe baase ja viia need vastavusse õppekava nõuetega. Eelkõige paranes kooli ehitusõppe- ja autoteeninduse-alane tehniline baas.

„Loodud materiaal-tehniline baas lubab koolis luua puidu-eriala kutseeksamikeskuse,“ lisas Holsting, kelle kinnitusel võimaldab see saada õpilaste oskustele üle-euroopalise tunnustuse. Ka võivat tänu sellele ametikooli õppima tulla noored kogu Euroopast, kuna standardid on paigas.
Projekti rahastati SA Innove 9. juuli 2007 haldusotsuse alusel. Projekti kogumaksumus oli 550 308 krooni, millest 373 090 krooni eraldas Regionaalarengu Fond (ERDF). Riigihanke konkursi alusel osutus seadmete tarnijaks AS Merco.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)