Muhu külavanemad saavad arvutikoolitust

Muhu vallavalitsus ootab huvilisi, ennekõike külavanemaid ja külaseltside esindajaid algtaseme arvutikursusele.

Valla arendusnõuniku Aado Keskpaiga sõnul õpetatakse Muhu põhikooli arvutiklassis toimuval 20-tunnisel kursusel tekstitöötlust, interneti ja e-maili kasutamist. Loodetavasti saab kuni kümneliikmelise rühmaga alustada oktoobri keskel, ütles Keskpaik, kes palub huvilistel võtta endaga ühendust telefonil 45 98 107. Õpetust jagab kooli arvutiõpetaja Urmo Saks.

„Vallas ei ole mitu aastat täiendkoolitusi tehtud,“ põhjendas nõunik, kelle sõnul leiti vajadusi analüüsides, et just arvutialased teadmised kuluksid inimestele ära. Keskpaiga hinnangul aitab algteadmiste omandamine parandada info liikumist nii vallavalitsuse kui ka elanike poolt vaadates.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)