Ristimisüritused ametikoolis jätkuvad

Tuleval nädalal toimub Kuressaare ametikooli keskkoolijärgsete õppurite rebaseüritus toimub.

Läinud neljapäeval toimus kooli põhikoolijärgsetele erialadele õppima asunud õpilaste sisseõnnistamine. Ametikooli infojuhi Tago Holstingu sõnul liiguti pärastlõunal rongkäigus kooli juurest läbi kesklinna ja lossihoovi Titeranda, kus anti rebaste vanne. Uute õppurite ristimine jätkus koolimajas.

Kostümeeritud rebaste konkursi parima rühma auhinna sai kunstilise kujunduse I kursus. Parim emarebane oli Inga Sleng ja parim isarebane Kaspar Sanglepp.

„Muidu ladusalt ja lõbusalt möödunud päeva varjutasid mõnevõrra hommikupoolikul keset koolipäeva toimunud kaks õnnetust õpilastega,“ ütles Holsting, kelle sõnul hakkas ühel õpilasel kehalise kasvatuse tunnis halb ja talle tuli kutsuda kiirabi, teine aga kukkus ja sai vigastusi näopiirkonda.

„Tema viisid vanemad pärast esmaabi saamist koju,“ lisas infojuht, nentides, et õnnetused võis põhjustas kaasõpilaste rebastepäevast tingitud liig ülemeelik käitumine. „Kool kavatseb põhjalikult välja selgitada, mis tegelikult toimus, ja vajadusel meetmeid rakendada,“ kinnitas Holsting.

Ristimisürituse valmistas huvijuht Heli Jalakase juhtimisel ette 30-liikmeline vanemate kursuste õpilaste töörühm. Lisaks huvijuhile aitasid üritust turvata kuus rühmajuhatajat ja kaks Securitase turvameest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)