Lugeja mure

Kesk ja Pika tänava nurgal Antiigipoe vastas on väga räämas krunt. Kas sinna ei võiks teha parklat või seda kuidagi haljastada?

Vastab Lembit Rätsep, Kuressaare heakorra järelevalve spetsialist:

10. augustil saatsime kirja Pikk 13 kinnistu omanikule Londonisse, et kui ta kinnistut korda ei tee, siis võib ta saada trahvi kuni 6000 krooni. Tähtajaks andsime 31. augusti. 10. septembril saime e-kirja, milles omanik teatas, et tal on plaanis sõlmida kinnisvarafirmaga koristusleping.

Kui seda ei tehta, siis saadame omanikule uue kirja, milles pakume välja teisi koristusettevõtteid. Loodetavasti saab plats koristatud enne lume tulekut. Kui seda ei tee omanik, siis teeme ise ning esitame hiljem omanikule arve.

Omanik on lubanud ise Kuressaarde tulla märtsis ning avaldanud soovi ehitada Pikk 13 kinnistule hotell.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)