Marko Albertile Saaremaa duatloni esikoht

Esmakordselt võitis rattasõidust ja jooksust koosnenud võistluse Marko Albert. Distantsi, mis koosnes 5 km jooksust, 20 km rattasõidust ja veelkord 2,5 km pikkusest jooksust, läbis Albert 57 minuti ja 27 sekundiga.

Talle järgnes eelmise aasta võitja Kirill Kotšegarov. Kaotust võitjale kogunes poolteist minutit. Kolmandaks tuli saarlasest jalgrattur Indrek Rannama ajaga 1:03.20. Naiste arvestuses võitis Geily Niinemets. Kokku sai põhidistantsil tulemuse kirja 18 võistlejat.

Saaremaa duatlon on 1994. aastal alustatud võistlus, mille ellukutsujad Jaan Pehk ja Kristjan Raiendi hukkusid 1995. aastal traagiliselt Estonia laevaõnnetuses. Alates 1995. aastast on võistlus ka Raiendi ja Pehki mälestusvõistlus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)