Kuressaare palub siseministrilt abi korra tagamisel (3)

Seoses korrarikkumiste kasvuga Kuressaare linnas kavatseb Kuressaare linnavolikogu saata siseminister Jüri Pihlile märgukirja eesmärgiga suurendada Kuressaare politseiprefektuuri koosseisu ja palgaressurssi.

Märgukirjas öeldakse, et statistika näitab üldise turvalisuse murettekitavat halvenemist Kuressaares ja purjus alaealiste korrarikkumiste kasvu.
Kuressaare politseijaoskonna komissari Aare Alliku sõnul vajab märgukirja praegune sõnastus täpsustamist. „Kuressaare politseijaoskonnal on ametikohti piisavalt, teine asi on see, et inimesed ei taha meile tööle tulla,“ märkis ta.

Oma viimasel istungil võttis linnavolikogu vastu protokollilise otsuse, mis kohustab linnavalitsust tõsiselt analüüsima Kuressaares kujunenud mitterahuldavat olukorda avaliku ja heakorra tagamisel. Linnavalitsus peab esitama meetmete loetelu, mille abil oleks võimalik oluliselt parandada järelevalvet avaliku ja heakorra nõuete täitmise üle.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)