Politseioperatsiooni käigus tabati üks kiiruseületaja

Kolmapäeval toimunud üleprefektuurilise politseioperatsiooni käigus peatati ja kontrolliti Saare maakonnas üheksat autot ning tabati üks lubatud kiiruse ületaja.

Kuressaare politseijaoskonna vanemkomissari Kaido Vahteri sõnul ületas tabatud autojuht lubatud kiirust vahemikus 21–40 km/h ja tema suhtes algatati väärteomenetlus. “Sellises vahemikus kiiruse ületajale võib määrata rahalise karistuse ja lisakaristusena on võimalik ära võtta ka juhtimisõigus,” ütles Vahter, lisades, et teised autojuhid peeti kinni pisirikkumiste pärast ja neile tegid politseiametnikud suulise märkuse, et juhtida tähelepanu vigadele.

“Politseioperatsioon hõlmas kogu meie regiooni,” teatas Lääne politseiprefektuuri avalike suhete büroo komissar Kaja Kukk, lisades, et erinevatel aegadel ja erinevatel maanteedel mõõdeti kiirust kõigis kuues maakonnas. Kokku kontrolliti 404 mootorsõidukit ning erinevaid rikkumisi avastati 71, millest kiiruseületamisi oli 43. Kuke sõnul loodetakse sellise laiaulatusliku tegevusega suurendada liiklusohutust politseiprefektuuri teenindataval territooriumil.

Politsei tuletab kõigile liiklejatele meelde, et muutlike sügisilmadega on väga oluline valida sobiv sõidukiirus vastavalt tee- ja ilmastikuoludele ning mitte unustada, et turvavarustuse kasutamine on kohustuslik nii juhile kui ka kaasreisijatele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)