0 : 5 needus suudeti murda

FC Kuressaare jalgpallimeeskond sai Eesti jalgpallimeistrivõistlustel järjekordse kaotuse osaliseks, kui kodus tuli tunnistada Narva Transi 3 : 0 paremust. Rainer Veskimäe jättis realiseerimata FC Kuressaare kasuks määratud penalti.

Kui eelmised mängud Transile on kaotatud viie väravaga, siis seekord õnnestus sisse lasta vaid kolm palli. Treener Jan Važinski sõnul tegid saarlased korraliku partii.

„Oleme eelmistest 0 : 5 mängudest teinud omad järeldused,” kommenteeris treener. „Olime eelmiste mängudega võrreldes natuke paremad igas elemendis.” Treeneri sõnul oleks vaatamata kaotusele olnud täiesti reaalne viik või üheväravaline kaotus, kuna saarlastel oli nii mõnigi hea väravavõimalus, mis realiseerimata jäeti. Piirilinna palluritest lõid saar-lastele väravad Lipartov, Gruznov ja Gotjatšov.

Ees ootavad FC Kuressaaret tähtsad kohtumised Viljandi Tuleviku ja Tallinna Kaleviga. Treeneri sõnul võivad need mängud otsustada meistriliigasse püsima jääja ja madalama liiga üleminekumängudele liikuja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)