Konstaabel Rein Rand osaleb kutsevõistlustel

Täna lõppevatel Eesti politsei kuuendatel kutsemeisterlikkuse võistlustel osaleb Lääne politseiprefektuuri võistkonnas Kuressaare politseijaoskonna konstaabel Rein Rand.

Politseiameti vanempressiesindaja Tiia Sirelpuu sõnul oli kolmepäevase võistluse avapäeval Ranna ülesandeks ka avalik esinemine, kus võistlejatel tuli viie minuti jooksul ette valmistada sõnavõtt sellest, miks peab gümnaasiumilõpetaja minema õppima politseikooli.

Sirelpuu hinnangul tuli Rand oma ülesandega hästi toime. „Tal oli selline mõnus saare huumor,“ märkis Sirelpuu. Punktiarvestuses oli mehe esitus keskmiste hulgas.

Politseinikud võistlevad kaheksal alal: laskmine, täpsussõit, vigursõit, kombineeritud spordivõistlus, politseitaktika, liiklusõnnetuse sündmuskoha vaatlus, õigusaktide tundmine ja eelpool mainitud avalik esinemine.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 67 korda, sh täna 1)