Saaremaa Maheköögi saladusi eksponeeritakse Paunvere laada keskkonnatelgis

Laupäeval esitleb restoran Saaremaa Maheköök oma tooteid Paunvere X väljanäituslaada keskkonnatelgis. Eesti esimese tunnustatud maherestorani aktivistid Karen Allas ja Aivar Kallas avalikustavad Saaremaa Maheköögi retseptide saladused.

„Teeme lõkke peal suures pajapotis lambaseljankat ja grillime ka kotlette,” rääkis Saaremaa Maheköögi perenaine Karen Allas, lisades, et maitsta saab ka praekartuleid, kohupiimakooki ja õunamahla. Allase sõnul võtavad nad müügiks kaasa ka teisi Saare Mahe tooteid.

MTÜ Ökokratt eestvedaja Priit Adleri sõnul kogunevad laupäeval Paunvere X väljanäituslaada keskkonnatelki loodussõbralikud organisatsioonid ja firmad, et edastada külastajatele sõnum – hoolige rohkem meie loodusest ning oma tervisest.

„Veel on keskkonnatelgis rohelise mõtte soojustehnikud, kes eksponeerivad heitvee soojusvahetit, millega saab vähendada soojavee energiakulu kuni 60%,” lisas Adler.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)