Vastukaja

23. juulil avaldati Oma Saares artikkel Kuressaare linnas invakohtadele parkimise võimalusest. Puuetega inimestel on väga raske otsida parkimiskohta ja oodata seejärel väga kaua, et koht vabaks saaks. Invakohad on alati hõivatud suurte uhkete autode poolt.

Pöördusin ajalehe Oma Saar kontorisse palvega aidata puuetega inimesi, sest inva-parkimisload on olemas, aga parkida ei saa. Probleemi kajastas reporter Liise Kallas ning peale artikli ilmumist asi lahenes kohe.

Sai parkida Selveri, Säästumarketi ja isegi Veski lähedal asuvasse parklasse.

Juuli lõpus, kui tahtsime parkida invakohale, tuli kohe juurde politseinik ja küsis: „Palun, kas Te nägite, kuhu auto parkisite?” Näitasin, et autoaknal on luba olemas ja paberid ka. Tänati kenasti ja sooviti head päeva.

Väga hea tunne oli, et siiski puuetega inimestest hoolitakse ning neid abistatakse. Suured tänud Oma Saare kollektiivile ja Kuressaare politseile! Minu tänudega ühinevad kindlasti väga paljud.

Aili Varbe

Lääne politseiprefektuuri Kuressaare politseijaoskonna pressiesindaja Kristi Mägi ütles Oma Saarele kommentaariks, et politsei reageerib igale õigusrikkumisele ka edaspidi. Samuti ollakse tänulikud, kui rikkumist märkavad inimesed teavitaksid sellest politseid tasuta lühinumbril 110.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)