Tänavune Eesti meister lilleseades on Reine Väli (1)

Tänavune Eesti meister lilleseades on Reine Väli

 

Eelmisel nädalal tunnistati Orissaares lillepoodi Reinelill pidav Reine Väli 2007. aasta Eesti meistriks lilleseades. Tartus toimunud vabariiklikul lilleseadevõistlusel osales 16 võistlejat, keda abistasid assistendid.

„Võistluse teemaks oli „Armukaar“, mis tuli kodus eelnevalt ette valmistada,” rääkis Reine Väli Oma Saarele.

„Teise vooru märksõnaks oli romantiline õhtusöök kahele ja finaaltöö teemaks „Meistritöö“,” ütles Reine Väli, lisades, et finaalvoorus loositi võistlejate vahel välja pulmakleidid, mille juurde tuli neil endal midagi välja mõelda. „Võistlejad võisid ise valida, mida nad teevad pruutkleidi juurde, ja mina valisin lillepalli,” märkis Väli.

Reine Väli lisas, et finaali pääses ka teine Saaremaa esindaja Kristiina Kivi, kes tuli viiendale kohale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 67 korda, sh täna 1)