Saaremaa parimad avamerepurjetajad sõidavad Katariina Jeel ja Karinal

Saaremaa parimad avamerepurjetajad sõidavad Katariina Jeel ja Karinal

 

Abruka regatiga pandi punkt ka kuuest etapist koosnenud Saaremaa karikavõistlustele avamerepurjetamises.

Sel hooajal said võitjakarikad Katariina Jee (kapten Mart Tamm) ja Karina (Margus Hiet). Keerulistes ilmaoludes sõidetud viimasel etapil kinnitas oma liidriseisust suurte jahtide arvestuses Katariina Jee, olles ümber Abruka sõitmisel võidukas Centauri ja Evelyn III ees.

Mart Tamme juhitud Katariina Jee võitis sel aastal sõidetud kuuest etapist kolm ning sai ka 8 punktiga üldvõidu. Kokkuvõttes järgnesid talle Sophia (viimasel etapil neljas) 12 punktiga ning Centaur 14 punktiga.

Centaurile tõi kolmanda koha hea sõit just viimasel etapil, kus suudeti edestada Evelyn III-e, kes samuti oli pretendent üldarvestuse pronksise koha peale.

Väikeste jahtide arvestuses oli Abruka etapil võidukas ÖÖ, kellele järgnesid Vesileenu ja Karina. Kokkuvõttes sai aga üldvõidu siiski Karina 9 punktiga, teise koha võttis endale Vesileenu ning kolmanda ÖÖ.

Purjetamishooaja viimane võidusõit peetakse 29. septembril, kui toimub „Jäätükkidega võidu”- võistlus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)